Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Politieauto en fietser in botsing, één gewonde

Toegevoegd: 07-06-2023, 16.45 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een politieauto is woensdagmiddag op de Wilgenhoekweg bij Serooskerke (W) in botsing gekomen met een plotseling overstekende fietser. De fietser raakte bij het ongeluk gewond, zo bevestigt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 14.35 uur tussen Sint Laurens en Serooskerke (W). Collega's van de politieagent die betrokken was bij het ongeval kwamen meteen met spoed ter plekke. Ook een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst werd opgeroepen. Deze heeft de verdere zorg voor de gewonde fietser op zich genomen.

De politie kon vanmiddag nog geen nadere details melden over de aanrijding. Wel wist een politiewoordvoerster te melden dat het ging om een politieauto die zonder sirene reed en dat nader onderzoek wordt gedaan naar de toedracht. Vanwege het ongeluk moest het overige verkeer tijdelijk over één rijstrook worden geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren