Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden glasvezel Zoutelande

Toegevoegd: 08-06-2023, 21.04 uur
Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden glasvezel Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

ZOUTELANDE - Aan de Langedam in Zoutelande is op donderdagmiddag een gasleiding geraakt bij het aanleggen van glasvezel. Door de lekkage liep er gas een kruipruimte van een naastgelegen woning in. 


Omstreeks 13.45 uur werden de brandweerlieden uit Zoutelande opgeroepen voor de gaslekkage aan de Langedam. Tijdens werkzaamheden was de gasleiding geraakt waardoor er gas in een kruipruimte van een nabijgelegen woning liep. De netbeheerder is ter plaatse gekomen om de leiding te dichten.

De brandweer heeft de woning geventileerd. Hierna hebben zij metingen uitgevoerd om zeker te zijn dat er geen gas meer in de woning aanwezig was. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren