Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Opnieuw brand in Krabbendijke, ditmaal brandstichting

Toegevoegd: 14-06-2023, 20.26 uur
De brandweer gaat uit van brandstichting.
De brandweer gaat uit van brandstichting.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – De brandweer van Krabbendijke is woensdagavond voor de tweede keer deze dag ingezet voor een buitenbrand aan de Rosierlaan. Ditmaal was er sprake van brandstichting.


De brandweerlieden werden omstreeks 19.25 uur gebeld door buurtbewoners. Zij hadden rookontwikkeling vanuit een groenstrook achter de woningen waargenomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Ter plekke kwamen de brandweerlieden twee jonge personen tegen. Zij gaven aan een brandje te hebben gestookt. De brandweer kwam een stukje verderop een strook brandend groenafval tegen. De brandweermannen hebben de vlammen gedoofd met vuurzwepen en gieters met water. Vervolgens is met behulp van een straal hoge druk de grond nageblust.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren