Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Middelburgse vrouw uit huis getakeld door brandweer

Toegevoegd: 23-01-2003, 12.27 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Vanochtend ging de bemanning van ambulance 7324 naar de Willem Arondeusstraat.

Een vrouw had de hulp nodig van de ambulancemedewerkers. Zij lag echter op de eerste verdieping en het was onmogelijk om haar met de brancard de trap af te krijgen.

Daarom werd rond 10:37 uur de Middelburgse ladderwagen, een Magirius met het roepnummer 45-50, gealarmeerd voor een hulpverlening. De ladderwagen moest de vrouw uit haar huis takelen zodat de ambulancedienst haar naar het ziekenhuis kon brengen.

De ladderwagen was laat ter plaatse omdat de in eerste instantie in de verkeerde straat gearriveerd waren. Toen de ladderwagen ter plaatse was werd meteen begonnen met het installeren van de bak en de houders waarop de brancard vastgemaakt moest worden.

De hele actie verliep redelijk goed en de vrouw kon dan ook rustig naar beneden worden gebracht, waar een brandweerman en twee medewerkers van de ambulancedienst op haar wachten. Uiteraard was er een brandweerman aanwezig in het bakje om alles te begeleiden.

De vrouw is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren