Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote vechtpartij tijdens onrustige nacht Axel

Toegevoegd: 18-05-2007, 11.33 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Tijdens een drukke en onrustige nacht in Axel heeft de politie twee personen aangehouden en diverse boetes uitgedeeld. Dit gebeurde in de omgeving Noordstraat/Weststraat en de Zeestraat.

In de Zeestraat ontstond een grote vechtpartij waarbij de politie er in slaagde de openbare orde te herstellen. Hiervoor kwamen diverse eenheden van de politie en een hondengeleider ter plaatse.

Ook werd aan alle horecahouders gevraagd de deuren te sluiten en alleen nog mensen naar buiten te laten gaan. Tijdens de ongeregeldheden werden een drietal politievoertuigen bekrast.

Bekeuringen, 18 in totaal, werden uitgeschreven voor o.a. urineren op straat, rijden zonder helm, baldadigheid en het drinken van alcohol op straat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren