Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Vissers bekeurd bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 18-05-2007, 22.32 uur
Door: Politie Zeeland

VROUWENPOLDER - Op de Oosterscheldekering bij Vrouwenpolder zijn woensdagmiddag drie vissers bekeurd voor het vissen in verboden gebied.

De hengels en gevangen vis werden in beslaggenomen door de politie te water. Op de Spuisluis bij Brouwershaven kon woensdagmiddag een “illegale” visser net op tijd worden gered. Tijdens het vissen aan de buitenzijde van de sluis was hij te water geraakt, op het nippertje werd hij uit het water gehaald door twee andere vissers.

Ze stapten vervolgens alle drie in een auto en reden weg. De man was vermoedelijk aan het vissen in een water waar zeer sterke stroming staat. Hij heeft dus op meerdere fronten geluk gehad.

De politie zal in samenwerking met andere overheidsinstanties vaker gaan controleren en verbaliserend optreden op het vissen in verboden gebied.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren