Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man rijdt tegen ambulance in Sas van Gent

Toegevoegd: 19-05-2007, 10.40 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - De politie heeft tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen 5 bestuurders betrapt op rijden onder invloed van alcohol. 3 Van hen moesten zelfs hun rijbewijs inleveren.

Vrijdagavond omstreeks 21.45 uur vond er een aanrijding plaats in Sas van Gent. Een 41-jarige automobilist uit Sas van Gent was gestopt op de rotonde op de Markt.

Op het moment dat een ambulance, bestuurd door een 32-jarige man uit Hulst, achter hem langs rijdt, rijdt de 41-jarige bestuurder plotseling achteruit tegen de rechter zijkant van de ambulance. Omdat de adem van de 41-jarige man naar alcohol rook, werd van hem een blaastest afgenomen.

Hieruit bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen. Beide auto’s raakten bij het ongeval beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren