Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drie gewonden bij ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 19-05-2007, 10.42 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Rond 23.30 uur werd in Terneuzen het rijbewijs ingevorderd van een 35-jarige Fransman. Hij was op de Tractaatweg/N61 met zijn auto achterop de auto van een 32-jarige Belgische automobiliste gebotst toen zij moest stoppen voor de verkeerslichten.

De ambulance kwam ter plaatse omdat in de auto van de Belgische bestuurster 3 inzittenden zaten die nekklachten hadden opgelopen bij het ongeval. Zij werden ter plaatse onderzocht maar hoefden niet te worden opgenomen.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden weggesleept. De 35-jarige Fransman bleef ongedeerd. Wel had hij alcohol gedronken, bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid volgens de blaastest.

Zijn rijbewijs werd ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren