Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Meerdere inzetten voor brandweerlieden Sluis

Toegevoegd: 24-06-2023, 13.56 uur
De brandweer kwam ter plaatse voor een liftopsluiting.
De brandweer kwam ter plaatse voor een liftopsluiting.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – De brandweerlieden van Sluis zijn vanmorgen voor meerdere incidenten ingezet in Cadzand en omstreken.


Omstreeks 11.30 werden de vrijwilligers opgeroepen voor een liftopsluiting bij een pand aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand. Ter plaatse bleek dat er een persoon vast zat in een autolift. De persoon is uit zijn of haar benarde positie bevrijd.

Aanrijdend naar Cadzand kregen de vrijwilligers een tweede melding. Er was een persoon met een e-chopper gevallen. De brandweer heeft eerste hulp verleend en vervolgens het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Vlak nadat de brandweerlieden klaar waren met hun inzetten kwam er een persoon naar de brandweerauto toe met de mededeling dat er een iemand was gevallen met een fiets. De brandweerlieden hebben wederom eerste hulp verleend en het slachtoffer overgedragen aan medewerkers van de ambulancedienst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren