Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft 10 kg hennep aan bij integrale controle in Nieuw-Namen

Toegevoegd: 05-07-2023, 10.01 uur - Update: 05-07-2023, 19.28 uur
Politie treft 10 kg hennep aan bij integrale controle in Nieuw-Namen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW-NAMEN – De politie heeft dinsdag in Nieuw-Namen tijdens een integrale controle onder andere 10 kilo hennep aangetroffen tijdens het doorzoeken van een woning.


Tijdens de controle werden verschillende bedrijven gecontroleerd op naleving van onder andere het bouwbesluit, het naleven van de milieuwetgeving en eventuele economische delicten. "Naar aanleiding van een bedrijfscontrole aan de Hulsterloostraat merkten wij bij een naastgelegen woning een bijzonderheid op. Hierop is de politie de woning binnen getreden", zo legt een woordvoerder uit.

Bij de doorzoeking werd 10kg hennep, 500 gram hash en 4.200 euro aan contant geld aangetroffen en in beslag genomen. De hoofdbewoner werd aangehouden en verhoord. Het Openbaar Ministerie zal zich verder over deze zaak buigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren