Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 28 km

Echtpaar mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 21-05-2007, 08.35 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Politie Zeeland heeft zondag om 18.00 uur op de Binnenvaartweg in Terneuzen een 33-jarige man uit Oostende aangehouden.

Deze man had tussen 15.50 en 16.30 uur op de Scheldeboulevard, naar aanleiding van een verkeerssituatie, een Terneuzens echtpaar van 69 en 65 jaar mishandeld. Het echtpaar werd op de Buitenhaven door de Belg ingehaald en vervolgens zodanig gesneden dat de 69-jarige bestuurder heel hard moest remmen.

Zij reden achter de man aan om hem op zijn rijgedrag aan te spreken. De Belgische bestuurder duwde daarop de 65-jarige vrouw en sloeg haar enkele keren tegen het hoofd. De vrouw viel en toen haar 69-jarige man wilde ingrijpen werd ook hij door de Belg vastgepakt en enkele keren tegen zijn hoofd geslegen. Beiden liepen enkele builen en schaafwonden op.

Toen de man rond 18.00 uur wilde vertrekken, werd hij door de gewaarschuwde politie aangehouden. De zaak zal nog verder worden onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren