Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 89 km

Heroinetransporteurs aangehouden bij tunnel

Toegevoegd: 23-05-2007, 13.53 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De Zeeuwse politie heeft op 22 mei rond 05.00 uur twee mannen van 38 jaar uit Terneuzen aangehouden die heroine uit de randstad naar Terneuzen vervoerden.

Een van hen bleek ook in het bezit te zijn van vals geld. De aanhouding vond plaats net voordat ze de Westerscheldetunnel inreden. De politie deed in het kader van een project en in samenwerking met de Belgische politie sinds enige tijd onderzoek naar de handel in heroine in de binnenstad van Terneuzen en hield de twee in de gaten.

De politie kwam beide mannen op het spoor door meldingen via de drugs-overlast-lijn. Er volgde een huiszoeking waar weeg-apparatuur werd aangetroffen om heroine te wegen. De mannen die familie van elkaar zijn hebben mogelijk al vanaf augustus 2006 in herione gehandeld.

Vrijdag a.s. worden ze voor de officier van justitie geleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren