Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in bedrijfsgebouw Verseputseweg Kerkwerve

Toegevoegd: 24-07-2023, 15.19 uur
Door: Eugène Harthoorn

KERKWERVE – In een bedrijfsgebouw aan de Verseputseweg in Kerkwerve woedt momenteel brand. De brandweer heeft opgeschaald naar een grote brand.


De brandweer kreeg omstreeks 14.50 uur de melding binnen van de gebouwbrand op het terrein van de rioolwaterzuivering. Ter plekke bleek dat er een brand woedde in de gevel en de plafonds van het gebouw.’

Omstreeks 15.05 uur heeft de brandweer opgeschaald naar een grote brand. Hierdoor komen er meer blusvoertuigen te plaatse om te blussen en om in waterwinning te voorzien. De brandweer is genoodzaakt sloopwerkzaamheden uit te voeren om de brand volledig te kunnen bestrijden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren