Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand Krabbendijke

Toegevoegd: 24-07-2023, 15.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE -  Meerdere brandweereenheden worden momenteel ingezet voor een woningbrand aan de Hinkelingestraat in Krabbendijke. Er zijn geen personen betrokken bij de brand.


De brandweerlieden van Krabbendijke, Kruiningen en Goes werden omstreeks 15.40 uur opgeroepen voor een melding van de woningbrand. Ter plaatse bleek er een brand te woedden in een tussenwoning. Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Na een controle in het woonhuis is gebleken dat er geen personen aanwezig waren.

De brandweer van Kruiningen wordt ingezet om het vuur te doven. De brandweerlieden van Kruiningen voorzien in een waterwinning. De brandweerlieden van het redvoertuig van Goes zijn aanwezig ter ondersteuning.

Veiligheidsregio Zeeland laten weten dat er bij de brand flink wat rook vrij komt en waarschuwt om uit de rook te blijven. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren