Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zwaargewond na val camper M'burg

Toegevoegd: 25-05-2007, 22.21 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de Koudekerkseweg is vrijdagmiddag rond 14.45 uur een 44-jarige vrouw uit de Groningse gemeente Reiderland ernstig gewond geraakt aan haar hoofd nadat ze uit een rijdende camper was gevallen.

De vrouw is met de traumahelicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. De 44-jarige vrouw reed samen met haar man mee in de camper van een echtpaar uit Veendam. Vermoedelijk is de vrouw vanaf de voorzijde van de camper naar de achterzijde gelopen om iets weg te brengen.

In een bocht heeft ze mogelijk haar evenwicht verloren waarna zij via de deur uit de camper is gevallen. Ze belandde op haar hoofd in de berm aan de rechterzijde van de weg. De drie andere inzittenden van de camper hebben het ongeluk niet zien gebeuren omdat zij hun aandacht op de weg hadden.

Na de bocht ontdekte men dat de 44-jarige vrouw niet meer in de camper was waarop de camper aan de kant werd gezet. De Koudekerkseweg is gedurende de medische behandeling en het technisch onderzoek geheel afgesloten geweest met uitzondering voor de bussen van het openbaar vervoer. Dit duurde tot ca. 16.15 uur.

De politie in Vlissingen is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit ongeval. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren