Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Conductrice mishandeld, identiteit verdachte is bekend

Toegevoegd: 27-07-2023, 22.37 uur
Conductrice mishandeld, identiteit verdachte is bekend
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een conductrice van de Nederlandse Spoorwegen is vandaag mishandeld. De politie heeft een verdachte op het oog.


Agenten van het basisteam Walcheren kregen vandaag in de loop van de dag de melding van de mishandeling. Op het station van Vlissingen is er hierop actie ondernomen. De verdachte bleek echter al gevlogen te zijn toen de dienders ter plaatse kwamen. De politie laat op sociale media weten dat de identiteit van de verdachte bekend is bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (29-7-2023 om 19:26)
Emergo .klopt had moeten zijn Nederland is al naar de kloten .maar dat jij dit anders ziet dat mag hoor
Thijs (28-7-2023 om 18:07)
@henky Ja natuurlijk! De identiteit is bekend, dus dat vinden ze dan waarschijnlijk wel al voldoende en kunnen ze weer bonnen gaan schrijven voor onzin overtredingen. Bij het volgende misdrijf is het dan weer, 'het is een bekende van de politie'.... Maar er iets aan doen? Nee joh! Weet je wel hoeveel geld dat kost?
Emergo (28-7-2023 om 16:56)
@Ja-ja Je loopt acher, Nederland heeft geen spoorwegpolitie, Aangezien zijn idenditeit bekend is zal hij wel worden opgepakt maar niet worden mishandeld zoals sommigen van Mening zijn. En @B.Goeree, Nederland gaat niet naar de kloten.
Ja-Ja (28-7-2023 om 12:38)
Politie,Poitie? Waar waren jullie? Spoorweg politie?Waar waren jullie? Waterpolitie,vlak bij station Vlissingen.Waar waren jullie? Of mag dit en dat niet???
bram goeree (28-7-2023 om 12:08)
Ad Jonkers heeft volkomen gelijk .Nederland gaat naar de kloten .en waar het mis is gegaan is wel duidelijk voor een compleet falend recht systeem .een ook ouders die vaak niet eens weten wat kinderen uitspoken of waar ze zijn .opvoeden doe je eerst thuis
harry (28-7-2023 om 10:48)
Voor mijn en andermans veiligheid zou ik graag willen weten hoe hij eruit ziet?
Cookie-instellingen beheren