Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weggebruikers negeren aangepaste snelheid Aagtekerke

Toegevoegd: 29-07-2023, 08.58 uur
Ter plekke stonden matrixborden om aandacht te vestigen op de snelheidslimiet.
Ter plekke stonden matrixborden om aandacht te vestigen op de snelheidslimiet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - De politie heeft bij de Pekelingseweg in Aagtekerke meerdere boetes uitgedeeld aan mensen die de aangepaste snelheidslimiet negeerden.


Bij de kruising met de Aagtekerkseweg werd het evenement Supercross gehouden. Vanwege het motorevenement was de maximumsnelheid ter plekke teruggebracht. Om hier extra aandacht op te vestigen, waren matrixborden geplaatst.

Politieagenten hielden toezicht bij het evenement. Hierbij werd geconstateerd dat weggebruikers hun snelheid niet aanpasten, ook al passeerden ze een politiewagen. "Hier is dan ook voor geverbaliseerd. Voor de festivalgangers, personeel en overig verkeer moet het gewoon een veilige omgeving zijn", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (31-7-2023 om 10:03)
op zich goed dat ze controleren op de dag van het evenement (vrijdag). Maar op zaterdag en zondag staan de 30km borden er nog steeds.
Auto (29-7-2023 om 18:00)
Waarom moet politie (belastinggeld) toezicht houden op een festival?
Kees (29-7-2023 om 11:01)
Goed zo net goed die controles. Men is zo onvoorzichtig geworden.
Cookie-instellingen beheren