Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Spookvoertuig in beslag genomen in Middelburg

Toegevoegd: 01-08-2023, 15.41 uur
De bromfiets bleek een spookvoertuig te zijn.
De bromfiets bleek een spookvoertuig te zijn.
© Foto: Wijkagenten Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  De wijkagent van Middelburg heeft gisteren een bromfiets in beslag genomen op basis van het feit dat er sprake was van een spookvoertuig.


De agent hield de bestuurder van de bromfiets staande omdat hij zag dat er het één en ander niet klopte aan het uiterlijk van het voertuig. Bij controle van de bestuurder bleek dat de bestuurder geen rijbewijs bij zich had omdat deze al in beslag was genomen. Daarnaast reed de bestuurder onder invloed van alcohol, cocaïne en opiaten, zo meldt de wijkagent. Bij de bestuurder is bloed afgenomen om te onderzoeken wat de hoeveelheid alcohol en drugs is.

De bromfiets zelf had een kentekenplaat die niet overeenkwam met het chassisnummer. De eigenlijke bromfiets stond niet op iemands naam. De politie noemt dit een spookvoertuig. Hierom is het voertuig in beslag genomen ter verbeurdverklaring. De officier van Justitie zal bepalen of de bromfiets vernietigd zal worden. Het voertuig was ook niet verzekerd.

De bestuurder is na verhoor over de verschillende overtredingen weer in vrijheid gelaten. De officier van justitie zal de straf bepalen van de verschillende overtredingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (5-8-2023 om 16:17)
d 66 wil wiet vrijgeven. het begingt met wiet--en daarna stappen ze over op hard-drugs. die helom gore zooi verbieden. strenger straffen, want een figuur zoals hiet omschreven gaat gewoon weer rijden. pakkans nihil. deze figuren worden gepamperd door de slinkse partijen en de cu.
Hans (2-8-2023 om 19:29)
Lekker makkelijk om mensen die aan de zogenaamde onderkant van de samenleving op de hak te nemen. Nederland heeft meer last van al die rechtse wappies, vervuilboeten en gewetenloze miljardairs, dan van iemand die om wat voor reden verslaafd is geraakt. Sympathie voor elkaar siert een hoop mensen, maar niet die mensen die hier hun vuil spuien.
W van der Heul (2-8-2023 om 09:34)
Echt te triest voor woorden of eigenlijk te gek voor woorden. Dit soort mensen moet je niet gelijk vrijlaten, ze vormen een gevaar voor iedereen, ze zullen je maar aanrijden. Snelrecht zou op zijn plaats zijn, maar ook eigenlijk zinloos, want ze tekenen hoger beroep aan en zo mogelijk nog eens cassatie. Dan ben je waarschijnlijk 3 jaar verder. Het allerergst vind ik het voor politie, die steken hun tijd en moeite om dit soort figuren van de weg te halen, maar hun werk wordt vaak te niet gedaan door het mankerend vervolg proces. Toch een pluim voor de agent die dit gevaar van de weg haalde, dat is in ieder geval een ongeval voorkomen, hoe slecht het vervolgtraject ook mag zijn.
Sonja (2-8-2023 om 09:28)
In de pers met dat ding !
binair (2-8-2023 om 08:17)
Verslavingen doen rare dingen met een mens en ze denken niet zoals een normaal mens meer. ze liegen en bedriegen alleen maar om de volgende shot te kunnen betalen.. Reken er maar op dat de dealers die hun voorzien in die troep totaal geen geweten hebben. Mensen die aan de coke raken kan je meestal afschrijven --een enkeling daargelaten-- oppakken en weer loslaten in deze nietsontziende maatschappij heeft geen zin. Wat we er wel mee aan moeten weet ook geen mens. drugs legaliseren ? heeft ook voor en nadelen. maar is misschien als start tegen de drugs een beter idee dan wat er nu gebeurd. De persoon in het artikel rijd morgen weer gewoon op een ander spookbrommertje zijn onheil tegemoet.
Rene (2-8-2023 om 07:55)
Het drugsgebruik is al langer een groot probleem hier en misschien is het een idee wat minder coulant om te gaan met de gebruikers. De straffen zijn niet afschrikwekkend genoeg maar zouden een signaal moeten zijn naar potentiele gebruikers. Als wij hier ongeveer vinden dat drugsgebruikers de zware criminaliteit in stand houdt is dat geen gekke gedachte. Iedere keer als ik de weg op ga vraag ik me af of ik zo'n idioot vol met drank of drugs tegen zal komen. Om maar te zwijgen van het lachgasgebruik. Mijn enige troost daarbij is dat notoire lachgasgebruikers zich een dwarslaesie kunnen inademen. Maar liever zie ik ze allemaal aan een overdosis ten onder gaan. Liever zij dan ik.
Cookie-instellingen beheren