Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 274 km

Twee doden bij eenzijdig ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 26-05-2007, 20.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN -  Afgelopen nacht rond 00.15 uur vond op de Reuzenhoeksedijk in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.

De Reuzenhoeksedijk betreft een polderdijk waar momenteel een snelheidslimiet van 30 km geldt omdat er werkzaamheden worden verricht.

Een 23-jarige bestuurder is van de weg geraakt, tegen een boom gereden en in de sloot terechtgekomen. Deze persoon is ter plaatste overleden. Zijn inzittende, een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen, is uit de auto geslingerd en is door de hulpdiensten uit de sloot gehaald. Met de traumahelicopter is hij overgebracht naar het UZ in Gent alwaar hij is overleden.

De toedracht is vooralsnog niet bekend. De politie is op zoek naar een man die rond het tijdstip van het ongeval in de richting van Terneuzen liep. Hij wordt verzocht kontakt op te nemen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren