Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Schade na brand bij winkel in Oostkapelle

Toegevoegd: 26-05-2007, 20.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Bij een supermarkt op een camping in Oostkapelle is in de nacht van vrijdag op zaterdag grote schade ontstaan.

Rond één uur werd er een brand in een prullenbak ontdekt. Het vuur greep snel om zich heen en al snel vatte de houtenmuur en de dakbedekking vlam. Hierdoor ontstond een felle brand en enkele campinggasten zagen dan ook de vlammen boven de supermarkt uit komen.

De brandweer rukte uit met één tankautospuit uit Oostkapelle. De spuitgasten hadden het vuur snel onder controle. De brandweer van Domburg is ook ter plaatste geweest voor het ventileren van het pand.

Door de brand is er een lichte rookontwikkeling ontstaan in de winkel. Stichting Salvage heeft de situatie beoordeeld en concludeerde dat er in de supermarkt zelf geen schade was ontstaan. Een bedrijf uit Goes heeft luchtverfrissers geplaatst om er voor te zorgen dat de brandlucht snel uit de winkel was verdwenen.

De campinggasten konden op zaterdagmorgen gewoon voorzien worden van 'verse' broodjes. De brand is vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren