Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bomen verwijderd door brandweer in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 06-08-2023, 17.57 uur
De brandweer van Breskens werd ingezet om een boom om te zagen.
De brandweer van Breskens werd ingezet om een boom om te zagen.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – De brandweer is zaterdagmiddag meerdere keren ingezet voor stormschades in Zeeuws-Vlaanderen. In beide gevallen was er sprake van beschadigde bomen.


De brandweerlieden van Breskens werden omstreeks 14.35 uur opgeroepen voor een melding van een stormschade op de N676 bij Breskens. Ter plaatse bleek dat er op de parallelweg richting Schoondijke de kruin van een boom lag. De brandweer heeft de boom omgezaagd.

Een half uur eerder was de brandweer van brandweerpost Zuidland Terneuzen ingeschakeld voor een stormschade op de Rooseveltlaan in Terneuzen. Ter plaatse bleek dat er een kleine boom was omgewaaid. Een berger heeft de weg tijdelijk afgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren