Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

KNRM en brandweer ingezet voor losgeslagen kotter Cadzand

Toegevoegd: 06-08-2023, 22.10 uur
De brandweer en KNRM hebben de kotter weer vastgelegd.
De brandweer en KNRM hebben de kotter weer vastgelegd.
© Foto: KNRM Cadzand
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – De brandweer en de KNRM zijn zondagmiddag ingezet voor een losgeslagen kotter in de haven van Cadzand. Diverse omstanders boden hulp.


Om enkele minuten voor 18.00 uur werden de brandweerlieden van Cadzand en de vrijwilligers van de KNRM van Cadzand met spoed gealarmeerd voor een schip in de problemen op het Maritieme Plaza. Ter plaatse bleek dat er een kotter losgeslagen was. Diverse omstanders en vaste liggers uit de haven waren ondertussen al begonnen om te proberen het schip vast te leggen.

De kotter is met behulp van de reddingsboot weer tegen de kant aangedrukt. Samen met de brandweer zijn er door de bemanning van de KNRM meerdere lijnen vastgemaakt om de kotter weer vast te leggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren