Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij frontale botsing St Philipsland

Toegevoegd: 27-05-2007, 09.07 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers

SINT PHILIPSLAND - Vrijdagavond vond op de Zuiddijk te Sint Philipsland een frontale aanrijding plaats tussen twee auto's.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de molen in een bocht. De bestuurster van de personenauto komend uit de richting centrum nam ter hoogte van de molen de binnenbocht en zag mede door het hoge gras van de dijk een tegemoetkomende bestuurder van een bestelbusje over het hoofd. Een frontale aanrijding was het gevolg.

De bestuurster klaagde over pijn in de nek waarna de ambulance werd gewaarschuwd. Toen deze ter plaatse was bleek zij niets ernstigs aan het ongeval te hebben overgehouden. Ook de bestuurder van de bestelauto kwam er met lichte schaafwonden vanaf. De politie is ter plaatse geweest voor de schade-afhandeling.

De beide auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren