Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Niets buitgemaakt bij overval Blokker Hulst

Toegevoegd: 09-08-2023, 17.57 uur
De winkel werd na de overval gesloten.
De winkel werd na de overval gesloten.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

HULST - Bij de overval woensdagochtend op het Blokker-filliaal in Hulst is niets buitgemaakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Men is nog wel op zoek naar getuigen.​


Een vrouw kwam rond 11.30 uur de winkel aan de Grote Markt binnenlopen. Ze bedreigde vervolgens een personeelslid met een mes maar uiteindelijk werd er niets buitgemaakt. De vrouw ging er naar de mislukte overval op haar fiets vandoor. Ze vertrok richting het gemeentehuis.

De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw was ongeveer 30 jaar oud en zo'n 1,65 meter lang. De vrouw had donkerbruin haar, droeg een zwart shirt met ronde hals en een groene jas/vest. Ze had een opvallende tatoeage in haar nek. De politie is niet alleen op zoek naar de verdachte, maar is ook naar getuigen. Tips zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren