Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietsster blijkt hardleers: voor de 10e keer bekeurd

Toegevoegd: 12-08-2023, 10.23 uur
Bromfietsster blijkt hardleers: voor de 10e keer bekeurd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag in Middelburg een hardleerse bromfietsster bekeurd. Ze werd voor de tiende keer betrapt op het rijden zonder helm.


De politie zette de vrouw aan de kant voor een nadere controle. Hierbij bleek dat de vrouw wel degelijk een helm bij had maar deze gewoon niet op had gezet. In de buddyseat van de bromfiets lag namelijk gewoon een helm, zo meldt de politie.

De vrouw kreeg ook dit keer een boete. "Zonde van die duizend euro en je brengt onnodig je eigen veiligheid in gevaar", zo schrijft de politie op social media over het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (13-8-2023 om 21:41)
en dus de zoveelste boete,dat schiet dus niet op behalve de kas spekken .neem haar rijbewijs voor een aantal maanden in ,voertuig in beslag nemen die kan ze dan ophalen wanneer ze haar rijbewijs terug krijgt .de recht spraak is steeds slechter te volgen
Rogerr (13-8-2023 om 18:33)
Iedereen die hier loopt te klagen, bla bla bla , ja je haar moet goed zitten, alles is duur , wat is nu 1000 euro , enne degene die zegt wat als ze valt ,uhhhhh ze reed mischien al 20 jaar zonder helm dussssss ,niet zei...e
Jac (12-8-2023 om 14:56)
Als je haar maar goed zit……
De belasting betaler (12-8-2023 om 14:05)
Wie zegt dat dit betaald wordt Dit al voor de tiende keer Van een Puut kun je geen veren trekken
Michelle (12-8-2023 om 13:47)
Daar zit voor dit jaar geen vakantie meer in voor haar!
een gast (12-8-2023 om 13:14)
als ze dan toch geen helm wil gebruiken ,dan de bromfiets innemen voor een maand of vier dan kan ze gaan lopen of fietsen heeft ze geen helm nodig . de boete verhogen naar € 200,00 dat heeft misschien ook wel wat meer invloed .
Cookie-instellingen beheren