Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt zichtmelding stoffelijk overschot

Toegevoegd: 14-08-2023, 15.27 uur - Update: 14-08-2023, 21.56 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In Bruinisse heeft de politie maandagmiddag onderzoek gedaan naar aanleiding van de melding dat in het water een stoffelijk overschot zou zijn gezien.


Het lichaam zou volgens de politie door twee recreanten zijn gezien in het water nabij de Parallelweg. Het lichaam zou in het water hebben gedreven, maar de politie laat weten dat zij het zelf nog niet heeft aangetroffen. De politieboot P-86 van de Landelijke Eenheid en het vaartuig RWS-22 van Rijkswaterstaat zijn ter plekke geweest. De recherche en Forensische Opsporing zijn ook aanwezig geweest.

Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie heeft met behulp van sonarapparatuur een gedeelte van het water onderzocht. Na een zoektocht van ongeveer een uur het de politie het zoeken gestopt. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat er geen stoffelijk overschot is aangetroffen. Wel bleken er enkele palen in het water te liggen.
 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dré (14-8-2023 om 16:31)
Dat is een eind van Vlissingen!? Vermoedelijk gaat het daar over…. Wat is de zee toch prachtig en gevaarlijk tegelijkertijd
Cookie-instellingen beheren