Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie roept juweliers op om alert te zijn

Toegevoegd: 16-08-2023, 13.10 uur
Onderzoek na de overval op 2 augustus.
Onderzoek na de overval op 2 augustus.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet een oproep aan juweliers in de regio om extra alert te zijn. Dit naar aanleiding van de overval op 2 augustus op een juwelier in het centrum van Goes.


De recherche is bezig met verschillende onderzoeken naar recente overvallen in de regio, waaronder ook die op de Goese juwelier. Momenteel wordt onderzocht of er een verband is tussen de verschillende overvallen. Daarom doet de politie nogmaals een oproep aan eventuele getuigen van deze twee overvallen om zich te melden.

De politie doet nu ook een oproep aan juweliers in de regio om extra alert te zijn. In het geval van verdachte situaties rondom hun pand wordt geadviseerd direct 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
goesenaar (17-8-2023 om 14:31)
een oproep aan eventuele getuigen van deze twee overvallen om zich te melden. gaat het niet worden voor dat je het weet liggen de verklaringen op straat met je naam er onder krijgen ze een paar finnen aan de deur.
Thijs (16-8-2023 om 18:00)
Burgers roepen politie op om alert te zijn op criminaliteit. Misschien daar maar eens mee beginnen zodat die criminelen geen overval meer kunnen plegen, maar ja, dat kost natuurlijk meer dan dat het oplevert. Als het om geld gaat, dan is veiligheid opeens niet meer zo belangrijk...
Ad Jonkers (16-8-2023 om 15:48)
Volgens mijn -bescheiden- mening dienen juweliers altijd attent te zijn op mogelijke overvallen, ramkraken etc.. Of is er uit het onderzoek iets naar voren gekomen wat nog niet met iedereen gedeeld mag of kan worden?
Cookie-instellingen beheren