Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden persoon aangetroffen in Terneuzen, één aanhouding

Toegevoegd: 18-08-2023, 10.27 uur
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Op de Beneluxweg in Terneuzen is op vrijdagochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek. De politie heeft één persoon aangehouden.


Omstreeks 09.00 uur werd het stoffelijk overschot van een vrouw in het water aangetroffen.Direct heeft de politie een onderzoek opgestart naar de identiteit van de vrouw en naar de doodsoorzaak. 

De poliitie is met een team van Forensiche en tactische rechercheurs ter plaatse en doet onderzoek. Kuzee is ter plaatse gekomen om de omgeving met schermen af te zetten. De woordvoerder van de politie laat desgevraagd weten dat alle opties van het overlijden nog open staan.

De politie heeft omstreeks 11.00 uur een man aangehouden in de omgeving van plaats delict. Er wordt onderzocht of en op wat voor wijze hij betrokken is bij het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren