Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij botsing met vrachtauto N255 Kamperland

Toegevoegd: 18-08-2023, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op de Oost-Westweg (N255) bij Kamperland is vrijdag aan het einde van de ochtend iemand om het leven gekomen bij een verkeersongeval.


Ter hoogte van het viaduct bij de Nieuweweg kwamen rond 11.30 uur een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing, zo meldt de politie. Na de melding werden onder meer de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen maar volgens de politie overleed de bestuurder van de auto ter plaatse.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. De weg is ter plaatse afgezet. Het verkeer wordt omgeleid.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthieu Jobse (19-8-2023 om 11:24)
Om een traantje bij weg te pinken. Alle medewerkers en personeel van Sinkegroep en alle andere nabestaanden veel sterkte gewenst met het verwerken van deze intens droevige gebeurtenis.
Cookie-instellingen beheren