Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 324 km

Douane vindt 35 miljoen euro aan drugs in haven Vlissingen

Toegevoegd: 18-08-2023, 17.41 uur
In totaal had de drugs een waarde van 35 miljoen euro.
In totaal had de drugs een waarde van 35 miljoen euro.
© Foto: Douane
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Bij een bedrijf in de haven van Vlissingen is vrijdag een flinke hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Een paar dagen eerder werd er 16 kilogram hasj aangetroffen door de Douane.


De Douane hield vandaag een reguliere controle. Bij deze controle troffen de douaniers 469 kilogram cocaïne. Direct werd de politie en de Koninklijke Marechaussee er bij betrokken. Team Bijzondere Bijstand van de Douane is ter plaatse gekomen om de drugs op te halen en te vernietigen.

Enkele dagen eerder, dinsdag 15 augustus werd er bij eveneens een reguliere controle op uitgaande goederen 16 kilogram hasj aangetroffen. De cocaïne en de hasj hebben een totaalwaarde van ruim 35 miljoen euro. De Douane laat weten dat er geen aanwijzingen zijn dat de bedrijven waar de controles zijn gedaan, betrokken zijn bij deze zaken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas vaak (18-8-2023 om 23:37)
Mooie vangst, ga zo door!!
Ad Jonkers (18-8-2023 om 18:02)
Verkoop maar eens voor 35 miljoen euro bananen! Prima acties, ga zo verder daar in Vlissingen.......
Cookie-instellingen beheren