Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Getuigen gezocht van mishandeling op kermis Goes

Toegevoegd: 19-08-2023, 12.32 uur
Getuigen gezocht van mishandeling op kermis Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de kermis in Goes. Vorige week werd een jongen daar lastig gevallen door een groep jongens.


De jongen werd vorige week zaterdag omstreeks 21.00 uur door een groepje jongens lastig gevallen en mishandeld. Dit gebeurde ter hoogte van de Grote Kerk in Goes. De jongen is na de mishandeling gevlucht in de richting van de Zusterstraat. Daar zocht het groepje hem weer op. Hiervandaan is de jongen meegenomen naar de Koepoort. Hier is de jongen opnieuw mishandeld.

Het slachtoffer heeft aangegeven dat tijdens beide incidenten mensen voorbij gekomen zijn. De politie komt graag met hen in contact. Verder zoekt zij personen met relevante informatie over deze geweldsincidenten. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (20-8-2023 om 08:45)
Stoerepraat@Benny is niet100 lees eens beter waar je dit erbij zet...
Vlissinger (20-8-2023 om 07:24)
Het slimste zou zijn als iemand dan de politie belt en op afstand deze groep volgt en de politie op de hoogte houdt van de locatie van deze gestoorde narcisten. Nooit zelf het gesprek aangaan anders ben jij de volgende waar ze zich mee voeden. Ik werd laatst ook door zulke gekken aangesproken en je kunt ze het beste negeren want ze zijn gewoon op zoek naar een reden (een corrigerende reactie van jou) om jou te pakken. Niet te lang kijken. Gewoon doorgaan met je eigen ding. Dit soort lompe psychopaatjes met hun slappe jaknikkende meelopertjes kijken dan vaak verder.
pippa (19-8-2023 om 19:01)
Erg dat daar mensen voorbij lopen en niks doen! ik ben op leeftijd maar ik heb altijd iets bij me wat ik zeker zal gebruiken ook tegen een groep tuig van de richel! zootje lafbekken! door dat soort stront moeten we ons zelf beveiligen! sterkte voor de jongen voortaan iets meenemen bij spyshop Amsterdam is van alles te vinden,je hoeft jezelf niet in elkaar te laten slaan!!!
really (19-8-2023 om 16:51)
Twee keer mishandeld op 1 avond , waar is de politie op dat moment ..... , met een groep op 1 , wat achterlijk gemeen, laag en min als je zoiets doet , stelletje hyena,s !!!! gemeen en laf en zwak ook , niet mans genoeg , veilig in een groepje een ander terroriseren , ze vinden altijd wel een reden, iemand kijkt , loopt of staat verkeerd.... , politie weet dat dit gebeurt , zowel in Middelburg als Goes , paraat zijn en gelijk met de wapenstok erop , opdonderen , koek van eigen deeg , anders zijn ze niet te stoppen .... die jongen(zowel in Middelburg , als Goes ) hun leven is niet meer t zelfde , etterballen
Benny Honderd (19-8-2023 om 15:30)
Van een koude kermis thuis komen
Cookie-instellingen beheren