Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Beveiligers voorkomen mogelijke steekpartij in Middelburg

Toegevoegd: 20-08-2023, 14.26 uur
Beveiligers voorkomen mogelijke steekpartij in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Horecabeveiligers hebben vannacht een mogelijk steekincident voorkomen. Ze hielden in afwachting van de komst van de politie een 22-jarige Middelburgse in bedwang die in het bezit bleek te zijn van twee messen. Eén van hen werd bedreigd door de vrouw.


De horecabeveiligers zagen rond 03.15 uur in de binnenstad dat een man en een vrouw ruzie met elkaar hadden. Toen bleek dat de vrouw een mes in haar handen had, grepen ze in. Ze wisten de vrouw in bedwang te houden en waarschuwden de politie.

Agenten hebben de vrouw aangehouden voor bedreiging en voor het bezit van de messen. De vrouw, een 22-jarige Middelburgse, had namelijk een van de beveiligers bedreigd toen de mannen haar in bedwang hielden. Ze is naar een bureau gebracht en heeft de nacht in de cel doorgebracht. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld tussen de ruziënde man en vrouw. Dit onderzoek loopt nog.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (20-8-2023 om 21:14)
22 en nog geen verstand!
pappajesse (20-8-2023 om 17:44)
Lekker verdient #emergis.?
Cookie-instellingen beheren