Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel voor donderdagmiddag door onweersbuien

Toegevoegd: 23-08-2023, 22.12 uur
Code geel voor donderdagmiddag door onweersbuien
© Foto: Rolf de Feijter (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het KNMI heeft voor donderdagmiddag code geel afgegeven vanwege kans op stevige onweersbuien. Deze omstandigheden kunnen voor overlast zorgen.


De buien worden vanaf 12.00 uur verwacht en zullen aanhouden tot 18.00 uur. De meteorologen weten nog niet zeker of het donderdagavond ook gaat onweren. De buien gaan gepaard met windstoten tot 60 km/uur, hagel en veel regen in korte tijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (25-8-2023 om 18:07)
Als je maar vaak genoeg alarm roept en er blijkt niets aan de hand dan luistert niemand meer. Dus wat mij betreft is die code geel niet echt nuttig, te vaak afgekondigd voor niets. Hou het bij de minder afgekondigde codes oranje en rood. En hang ook niet alles aan waarschuwingen vast, gewoon gezond verstand lijkt een ondergeschoven kindje vandaag de dag.
Archaios (25-8-2023 om 14:01)
Volgens mij snappen bepaalde mensen niet dat het een ‘voorspelling’ betreft. Maar geven ze geen waarschuwing en het wordt heftig weer wordt er met de vinger naar hun gewezen. Er is niets (na de mens) zo veranderlijk dan het weer. Weersvoorspelling is niet op maat gesneden.
Emergo (25-8-2023 om 13:18)
@Arthur Met bangmakerij heeft dat natuurlijk 0,0 te maken.
Nobel (25-8-2023 om 08:27)
Het is gewoon een waarschuwing van het KNMI dat er mogelijk slecht weer op komst is. Waarom dat op sommige mensen dat rare rode lap effect heeft is mij een raadsel. Voor serieus geïnteresseerden: https://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/knmi-waarschuwingen
Arthur (25-8-2023 om 05:11)
Zoals gebruikelijk bleek het wederom bangmakerij, niemand neemt die zogenaamde codes nog serieus.
p (24-8-2023 om 17:47)
Waar zijn die codes eigenlijk op gebaseerd??
Cookie-instellingen beheren