Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Politie gebruikt stroomstootwapen bij arrestatie vernieler

Toegevoegd: 25-08-2023, 11.25 uur
Politie gebruikt stroomstootwapen bij arrestatie vernieler
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond in Vlissingen het stroomstootwapen moeten gebruiken om een man aan te houden die zich hevig verzette tegen zijn arrestatie. Bij de aanhouding raakte een agent gewond.


Rond 23.45 uur werden agenten naar een woning aan de Anjelierenlaan gestuurd. Ter plekke zou een ruit vernield zijn. De verdachte was inmiddels vertrokken maar zijn signalement was bekend en agenten spotten hem in de Tooroplaan.

Toen de politie overging tot aanhouding, verzette de man zich. Een agent kwam hierdoor ten val en raakte gewond. Om de verdachte onder controle te krijgen is vervolgens een stroomstootwapen ingezet, zo meldt de politie.

De 24-jarige Vlissingse verdachte zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (25-8-2023 om 15:26)
Weer zo'n kansenpareltje van de samenleving die tegen de lamp c.q. stroomstoot aanloopt. Eerst andermans eigendom vernielen en dan ook nog gaan dreigen. Hopelijk krijgen de agenten meer bevoegdheden om dit efficiƫnte middel vaker te mogen gebruiken. Het zou er een stuk rustiger op worden!
Cookie-instellingen beheren