Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Politie gaat woning binnen na geluidsoverlast en vindt wiet

Toegevoegd: 27-08-2023, 10.40 uur
Politie gaat woning binnen na geluidsoverlast en vindt wiet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na een melding van geluidsoverlast heeft de politie zichzelf in de nacht van zaterdag op zondag in Middelburg toegang verschaft tot een woning. Vervolgens werd hennep aangetroffen.


Toen agenten na de melding ter plaatse kwamen bij het huis in de binnenstad, bleek de muziek buiten de woning inderdaad goed hoorbaar te zijn. "Na herhaaldelijk bonzen werd de deur niet geopend. De bewoner was ook niet telefonisch bereikbaar. Daarom hebben we de voordeur geopend met een slotentrekker", zo schrijft de politie op social media.

Eenmaal in de woning werd de bewoner slapend aangetroffen in een bureaustoel. Hij werd wakkergemaakt en kreeg een bekeuring voor geluidoverlast. Toen de agenten in de woning waren, ontdekten zij bij toeval een pot waarin meer dan een gebruikershoeveelheid hennep zat. "Hier wordt de bewoner later voor gehoord", zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achmet (29-8-2023 om 08:13)
Woongoed heeft vreselijk gehorige huisjes tegen torenhoge prijzen verhuurd. Arbeidsmigranten die voor overlast zorgen etc., klachten van MVo zouden bijvoorbeeld eens in de Mortiere moeten gebeuren, dan wordt de halve wijk binnen no time afgezet.
Mvo (27-8-2023 om 18:26)
Hadden ze dit jaar gedaan toen ik zoveel overlast had met geluid en dealen en gebruiken naast me... Politie 5x per nacht bellen... Buurtbemiddeling.... Woongoed .. niemand deed iets.... Vreselijk
lekker Haij (27-8-2023 om 12:04)
Ik vermoed dat deze bewoner een plaats bij de Daklozen .moet gaan aanvragen Dit zal woningbouw niet goed gaan keuren?
Ad Jonkers (27-8-2023 om 11:16)
Twee vliegen in 1 klap!
Cookie-instellingen beheren