Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger doet valse hulpmelding

Toegevoegd: 29-05-2007, 14.56 uur
Door: Politie Midden en West Brabant

HALSTEREN - De politie heeft zondagavond in de Hoofdlaan in Halsteren een 36-jarige man uit Middelburg aangehouden wegens het doen van een valse melding bij de Gemeenschappelijke Meldkamer van de hulpdiensten in Tilburg.

De man belde rond 17:15 uur met de mededeling dat er iemand in de bossen nabij Halsteren met een pistool een eind wilde maken aan zijn leven. Verschillende eenheden spoedden zich naar de genoemde plaats.

Na een paar minuten rees bij medewerkers van de meldkamer het vermoeden dat dit weleens een valse melding zou kunnen zijn van de later aangehouden man. Die had namelijk vrijdag een soortgelijke melding gedaan. Agenten troffen inderdaad de Middelburger aan.

Na aandringen verklaarde hij de melding te hebben gedaan. Dit om aandacht te trekken om zodoende opgenomen te worden in een psychiatrische inrichting, waar hij nu nog niet voor in aanmerking komt.

De man werd overgebracht naar het bureau. Het lukte niet om de man te verhoren omdat hij in zijn cel onwel werd en overgebracht moest worden naar het ziekenhuis. Na een korte behandeling verliet de man het ziekenhuis weer.

In samenspraak met justitie wordt bekeken hoe de zaak nu zal worden opgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren