Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand schuurtje Perenstraat Goes

Toegevoegd: 27-08-2023, 22.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Achter een woning aan de Perestraat in Goes heeft zondagavond brand gewoed. Een schutting en een schuurtje raakten beschadigd.


Het brandje werd kort voor 22.00 uur ontdekt. Omdat rekening werd gehouden met overslag naar andere schuurtjes, werd opgeschaald naar middelbrand. De komst van de tweede tankautospuit werd echter geannuleerd toen bleek dat de kans op overslag was geweken.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was het vuur rond 22.30 uur uit. De brandweer is vervolgens nog een half uur bezig geweest met sloopwerkzaamheden en nablussen. Rond 23.00 uur werd de inzet beëindigd. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De hulp van Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoner te ondersteunen bij het afhandelen van de schade. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren