Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's beschadigd bij botsing Celsiusstraat Terneuzen

Toegevoegd: 29-08-2023, 15.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een botsing op de Celsiusstraat in Terneuzen zijn twee personenauto’s beschadigd geraakt. Eén persoon is naar het politiebureau gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.10 uur op de kruising met de Van Swindenstraat. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. Er bleek niemand gewond geraakt te zijn. Wel raakten beide auto’s beschadigd.

De politie heeft één van de betrokkenen meegenomen naar het politiebureau omdat er, zo meldt een woordvoerder,  bij de bestuurder een positieve speekseltest werd afgenomen. De politie zal dit verder onderzoeken op het bureau. De beide auto’s zijn afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren