Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 68 km

Twee broers uit Wemeldinge vermist op Filippijnen

Toegevoegd: 01-02-2003, 13.48 uur
Door: Jos de Bruin [HVZeeland.nl]
WEMELDINGE - Op 18 december gingen 3 Nederlanders en 2 locale vissers in de Filippijnen 's morgens met een boot weg van het eiland Siquijor naar Apo eiland om daar te gaan snorkelen.

Ze zijn echter nooit bij Apo eiland aangekomen. Vanaf 19 december zijn ze als vermist opgegeven. Op 22 december werden de ouders van de 2 Nederlanders (broers Wilderom) op de hoogte gesteld.

Vanaf toen is men een zoekactie op touw gaan zetten om de 5 vermisten op te sporen. Is er iemand die tips heeft met betrekking tot de zoekacties of eventueel kontakten heeft in de buurt van Apo, laat het ons dan a.u.b. weten!

Als u op de hoogte gehouden wil worden met betrekking tot de zoekacties of meer hierover wil lezen, wil ik u verwijzen naar de speciaal hiervoor opgerichte website : http://www.marcel-jacco.com/

Tips kunt u sturen naar: [email protected]


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren