Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht in Dauwendaele, bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 02-09-2023, 02.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een man is vannacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Dauwendaele. De bestuurder crashte tegen een boom. Hij was in het bezit van een ongeldig verklaard rijbewijs.


De politie, brandweer en ambulancedienst werden in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01.30 uur opgeroepen voor een ongeval met een mogelijke brand op de Dauwendaelselaan. Ter plekke bleek dat een bestuurder in een bocht van de weg was geraakt en tegen een boom tot stilstand was gekomen.

De man is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft het beschadigde voertuig veiliggesteld. Er bleek geen sprake te zijn van brand. Volgens de politie reed de man onder invloed van alcohol en reed hij met een ongeldig verklaard rijbewijs. De auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (3-9-2023 om 07:15)
boetes helpen voor geen meter, hun auto MET hun rijbewijs in de schredder. dat komt harder aan dan een boete. dan moetenm ze weer rijlessen gaan nemen plus examen wat tegenwoordig aardig in de papieren loopt. drankorgels moeten zwaar bestraft worden. en michel: de boom is licht beschadigd.
Michel (2-9-2023 om 19:41)
Hoop dat de boom vlug is hersteld
bram goeree (2-9-2023 om 19:23)
Joris dat klopt en dat komt door de softe aanpak door onze rechters .ik heb hier al vaker betoogd dan mensen met alcohol op potentiële moordenaars op de weg zijn .behandel ze dan ook zo en stop met dit softe gedoe .
Joris (2-9-2023 om 11:34)
Gezien alle berichten van de laatste weken op deze site krijg ik het gevoel dat bestuurders onder invloed in de meerderheid zijn in het verkeer van vandaag de dag.
Middelburger (2-9-2023 om 11:04)
Loop daar iedere dag met de honden, de boom overleefd het gelukkig wel. Schade valt mee aan de bast. Ze zijn wel nog wat onderdelen 'vergeten' op het pad erachter. Een koplamp en een reservoir voor koelvloeistof ligt er met een aantal scherven. Mooi opgeruimd mannen!
een gast (2-9-2023 om 10:28)
Hij had geluk dat er een boom stond ,anders had hij waarschijnlijk in de sloot gelegen.
Cookie-instellingen beheren