Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie schuurtjes in brand Spaarlingsstraat Kapelle

Toegevoegd: 02-09-2023, 04.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Meerdere schuurtjes aan de Spaarlingsstraat in Kapelle zijn vannacht beschadigd geraakt door een brand. Eén bewoner is onderzocht door de ambulancedienst.


De brand in de schuurtjes werd omstreeks 03.20 uur opgemerkt. Direct werden de vrijwilligers van de brandweer van Kapelle ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat er ondertussen drie schuurtjes in brand stonden. De brandweer schaalde op naar een middelbrand. Hierdoor kwamen de brandweerlieden van brandweerpost ’s-Gravenpolder ook ter plaatse.

Omstreeks 03.55 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Enkele woningen zijn ontruimd vanwege de rookontwikkeling. Een ambulanceteam is ter plaatse gekomen om een bewoner te onderzoeken. Deze had bij een bluspoging rook ingeademd. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de opgelopen schade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (2-9-2023 om 11:08)
Hete luchtballon verkeerd geland? #haaarp? aliens wiekwekerij? Of gewoon weer zo een klimaatridder? (accu) leuk hoor media alleen jammer dat het niet meer informeerd
Ohoh als dat maar goed gaat (2-9-2023 om 06:00)
Elektrische fiets?
Cookie-instellingen beheren