Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval M'burg vermoedelijk onder invloed

Toegevoegd: 02-09-2023, 12.20 uur
De bestuurder moest bloed afstaan voor verder onderzoek.
De bestuurder moest bloed afstaan voor verder onderzoek.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG -  De bestuurder van de gecrashte personenauto in Middelburg reed onder invloed van alcohol en drugs, aldus de politie. Een uur eerder werd in dezelfde straat een andere bestuurder ook betrapt op rijden in invloed van drugs.


De bestuurder, een 51-jarige man uit Middelburg kwam omstreeks 01.30 uur met zijn auto tot stilstand tegen een boom. Bij controle wees een indicatie blaas-en speekseltest uit dat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs was. Hij moest mee naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen. In het ziekenhuis is er bloed afgenomen voor onderzoek. De man zal op een later tijdstip worden gehoord door de politie.

Een uur eerder werd een 20-jarige vrouw uit Middelburg op dezelfde straat staande gehouden omdat ze over de weg slingerde. Uit een blaas- en speekseltest bleek dat de vrouw vermoedelijk onder invloed van alcohol en THC achter het stuur zat. Ze is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Ook bij haar is bloed afgenomen voor het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (2-9-2023 om 19:17)
Ik wil deze bestuurder van harte feliciteren. Hij heeft zojuist zijn auto afgeschreven en de verzekering betaald geen cent. Daarnaast heeft hij ook nog veel geluk dat hij geen fietser of voetganger overhoop heeft gereden. Kortom, knap staaltje dronkenschap om dan een mooie boom uit te zoeken. Volgende keer wel wat harder graag al vind ik dat wel zielig voor de boom.
Mijn mening (2-9-2023 om 14:30)
Hoe is het met de boom??
Cookie-instellingen beheren