Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt signalement daders overval Dinkelstraat Terneuzen

Toegevoegd: 02-09-2023, 12.35 uur
De politie deed onderzoek bij en in de woning van het slachtoffer.
De politie deed onderzoek bij en in de woning van het slachtoffer.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft in het kader van een rechercheonderzoek naar aanleiding van de woningoverval in Terneuzen een signalement van de overvallers gedeeld.


Vrijdagmiddag werd omstreeks 13.50 uur een man overvallen aan de Dinkelstraat. Het slachtoffer raakte niet gewond bij deze overval. Wel gingen de daders er met buit vandoor. Vrij snel werd de politie gealarmeerd. Zij vond echter de verdachten niet meer.

De politie heeft vanmorgen een signalement van de daders gedeelt. Dader 1 is een man met een donkere huidskleur. Hij is 1.85 meter lang en heeft een kort baardje. Ten tijde van de overval droeg de man een korte donkere jas en een donkere lange broek. Daarnaast droeg hij mogelijk een blauwe suède schoenen. De man sprak gebrekkig Nederlands. De andere dader had ook een donkere huidskleur, maar hij was 10 centimeter korter. Hij had geen gezichtsbeharing en droeg een donkere jas met capuchon.

De politie is op zoek naar camerabeelden en getuigen. De politie kan hierover gecontacteerd worden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (4-9-2023 om 20:52)
Dat signalement had natuurlijk NIEMAND verwacht..... We halen ze zelf massaal binnen. @bram Voor rechters, en de hele 'zielig'industrie eromheen, is het een verdienmodel
Rene (4-9-2023 om 14:56)
Als iemand van mij m'n brood steelt vanwege honger dan kan ik daar begrip voor opbrengen en zou ik eerder geneigd zijn mijn brood te geven. Als iemand mijn spullen steelt om die te verpatsen of zelf goede sier mee te maken, dan zou van mij het al dan niet chirurgisch verwijderen van een hand een passende straf mogen zijn.
bram goeree (4-9-2023 om 13:43)
ach het zullen er weer wel zijn die wanneer ze gepakt worden beweren dat ze een ''moeilijke'' jeugd gehad hebben en de rechters trappen daar nog in ook
Henk (3-9-2023 om 14:47)
Waardeloze lui
Drica (3-9-2023 om 08:10)
Ik heb net op het kaartje gekeken en dan lijkt die straat op een soort woonerf en vraag ik me af of niemand daar aan de verrysure zit. Enfin het lijkt op het filmpje op een rustiek plekje in een bosrijke omgeving. Dan ben je als BOEF toch wel gericht op je steelplek af. Blijf gvd toch met je poten van andermans spullen af ! Je verstoord het woongenot en het gevoel van veiligheid van het desbetreffende bezochte adres en de omgeving. Zoek een eerlijke job!
Mike (2-9-2023 om 16:15)
Henk en Kees, foei!
Cookie-instellingen beheren