Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Twee agenten gewond bij vechtpartij in Goes

Toegevoegd: 02-09-2023, 12.43 uur
Twee agenten gewond bij vechtpartij in Goes
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben vannacht bij een vechtpartij op de Grote Markt diensthonden in moeten zetten om de rust terug te brengen. Twee agenten raakten gewond.


 Toen agenten rond 04.15 uur op de vechtpartij afkwamen keerde de groep vechtersbazen zich tegen de politie. Deze groep luisterde niet naar aanwijzingen van de politie en gedroegen zich gewelddadig en dreigde verbaal met geweld, zo meldt de politie. Agenten moesten op linie gaan staan en hun wapenstok gebruiken om de rust te herstellen. Ook werden twee diensthonden ingezet die vermoedelijk een aantal keren mensen gebeten hebben.

Twee agenten raakte gewond toen ze aangevallen werden, een 24-jarige man uit Oost-Souburg is aangehouden voor het mishandelen van een van de dienders. Ook een van de diensthonden zou zijn geschopt. Uiteindelijk keerde de rust terug. De twee agenten hebben aangifte van mishandeling, openlijke geweldpleging, belediging en bedreiging gedaan. De politie doet onderzoek naar de zaak en bekijkt daarvoor onder andere camerabeelden uit het uitgaansgebied. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justitia (4-9-2023 om 16:08)
@Jo de Koeck En nou maar hopen dat u nooit een adcocaat nodig hebt. NB Waar haalt u vandaan dat advocaten corrupt zijn.?
Jo de Koeck (4-9-2023 om 08:53)
Iedereen is voor keihard aanpakken van dat tuig, en toch weten we dat dat niet gaat gebeuren, de situaties gaan daardoor steeds meer uit de hand lopen, werken als straf zal wel weer de oplossing zijn volgens Heren rechters en de corrupte goedpraters van advocaten.
wallie (3-9-2023 om 22:02)
Dragen die agenten geen body-cams? zou tegenwoordig toch standaard uitrusting moeten zijn om al dat tuig op te pakken wat zich regen dienstverleners richt.
Een Zeeuw (3-9-2023 om 15:14)
Sterkte gewenst vd agente die t slachtoffer van zinloos geweld zijn
Lezer (2-9-2023 om 22:33)
Als je meer aanhoudingen wilt.... Check de huisartspost morgen. Ben ook eens gebeten door een Mechelaar, en dat is geen aanrader Denk dat je daar meteen (letterijk) beet hebt
Franky (2-9-2023 om 17:12)
Sterkte aan deze dienders, gericht schieten is natuurlijk geen optie tenzij de ambtsinstructie daar toestemming voor geeft, en dan nog is het de situatie die je mogelijk anders op kan lossen. Belangrijk is dat de grootste raddraaiers opgepakt zijn, recherche zal vast de overige buiten heterdaad aan kunnen gaan houden.
Cookie-instellingen beheren