Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Dronken man aangehouden in Middelburg voor vernieling

Toegevoegd: 03-09-2023, 10.40 uur
Dronken man aangehouden in Middelburg voor vernieling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Agenten hebben zaterdagavond een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zou in de omgeving van de Singelstraat drie auto’s hebben beschadigd.


De politie werd rond 23.00 uur gebeld toen een getuige zag dat de man de vernielingen aan het plegen was. De verdachte kon snel worden aangehouden.

In het cellencomplex moest de man een blaastest afleggen. Daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij blies 915 ug/l, meer dan vier keer de toegestane hoeveelheid. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (3-9-2023 om 19:36)
Steeds weer dezelvde mantra van de goegemeente. En dat doen ze gewoon 60 jaar lang. Geen menselijkheid geen kennis en maar blaten. Hoop dat het tenminste oplucht doet het nog iets.
Michelle (3-9-2023 om 18:25)
Geen vaste verblijfplaats dan maar het land uit!
Ad Jonkers (3-9-2023 om 11:38)
Stomdronken en dan voor de lol auto's vernielen. Die vaste verblijfplaats mag geen probleem zijn, plaats genoeg in Torentijd!
Kees (3-9-2023 om 10:52)
Dat hij zijn eigen molesteert prima. Maar van andere eigendommen blijf je af. Daar mag hij voor werken voor de schadeswant wij werken voor zulke.
Cookie-instellingen beheren