Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 36 km

Bestuurder rijdt 82 km/uur te hard in Terneuzen

Toegevoegd: 06-09-2023, 08.37 uur
Bestuurder rijdt 82 km/uur te hard in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie heeft opnieuw snelheidscontroles uitgevoerd in Terneuzen. Gisterenavond werd een bestuurder betrapt op het te hard rijden.


De politie hield ditmaal de controle langs de Churchilllaan in Terneuzen. Volgens de politie waren er klachten binnen gekomen. Er zijn in totaal 60 voertuigen gecontroleerd.

De agenten hebben één voertuig betrapt op te hard rijden. Deze bestuurder reed volgens de politie 82 km/uur te hard. Deze bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (9-9-2023 om 20:15)
In Hoek zou onder andere de Rozenlaan veel bekeuringen en daardoor veel euro's kunnen opleveren, maar ondanks regelmatig dit aangekaart te hebben bij de gemeente Terneuzen tot op heden geen controles. Met een lasergun van VVN hoogts gemeten snelheid 83km waar er een 30km zone is. Zou heel wat gemeentelijke belastingen schelen wanneer de politie meer zou controleren op snelheid.
Rongewoon (6-9-2023 om 23:31)
Ik woon naast de rooseveltlaan en normaal komen er per dag vooral savonds elke 5 minuten weer zo'n knetter auto of met piepende banden over de rotonde. Schakelbrommer zijn ook vreselijk. Maar sinds de controlles echt nagenoeg niks meer. Het is echt een verschil van dag en nacht. Ik kan mijn raam pen zetten en kan de tv gewoon horen. Was al bijna van plan om een paar bakstenen op de rooseveltlaan te leggen, maar dat hoeft niet meer. Heel blij mee!
Pedro (6-9-2023 om 14:31)
Ze moeten eens iedere avond bij rotonde kwik-fit richting stoplichten Alvarezlaan (Ah) controleren en ook op geluid uitlaten
JFK (6-9-2023 om 13:26)
Het is niet alleen in Terneuzen. Ik denk heel Zeeuws-vlaanderen een soort circuit is met name voor de Belgen. Afgelopen weekend was er weer zo'n invasie van dat "VOLK" die denken dat alles hier mag, kan in ieder geval wel want controle is er niet. De politie heeft geen tijd en de burgermeester zal het aan de .........roesten!. Wij, de normale bevolking, moeten dit maar pikken en vooral niets zeggen want men is niet van zins hier iets aan te doen blijkt. Waarom, als de politie geen tijd heeft, zet men niet extra BOA's in of een burgerwacht (die laatste hakken er op los)?
Nobel (6-9-2023 om 13:08)
De PZC is misschien iets vollediger: "Een snelheidsduivel is gisterenavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt in Terneuzen, ook heeft hij een proces-verbaal gekregen. Diegene reed maar liefst 82 kilometer te hard." Duidelijk hè...
snor (6-9-2023 om 12:49)
Zoals ik het lees,ben ik het helemaal eens ,met Camiel en Erwin,en ook op Hoek ,is het een kabaal,toch zeker in het weekend,abnormaal sommige moterrijders,en auto;s
Cookie-instellingen beheren