Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer (94) ongeval Cadzand overleden

Toegevoegd: 06-09-2023, 14.04 uur
De 94-jarige man kwam in botsing met een automobilist.
De 94-jarige man kwam in botsing met een automobilist.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

CADZAND – De driewielfietser (94) die maandag gewond raakte bij een ongeval in Cadzand is aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie bevestigd.


De aanrijding vond rond 13.55 uur plaats bij de kruising van de Erasmusweg en de Ringdijk Noord. Het slachtoffer was aangereden door een personenauto. Vanwege de ernst van het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De medici hebben zich over de gewonde man ontfermd. Vervolgens is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De 94-jarige man uit Vlissingen is daar aan zijn verwondingen komen te overlijden. De politie onderzoekt het ongeval. De bestuurder van het Duitse voertuig, een 79-jarige man, heeft een verklaring afgelegd.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie Floresse (6-9-2023 om 14:50)
Triest, heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren