Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Duo opgepakt na reeks van 50 diefstallen Terneuzen

Toegevoegd: 06-09-2023, 15.34 uur
Duo opgepakt na reeks van 50 diefstallen Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdag twee mannen aangehouden die verantwoordelijk worden gehouden voor tientallen woninginbraken en meerdere scooterdiefstallen. De diefstallen vonden de afgelopen maanden plaats in Terneuzen.


De recherche startte een uitgebreid onderzoek naar ruim 50 woninginbraken en meerdere scooterdiefstallen, gepleegd in de eerste helft van dit jaar. De gestolen scooters zijn ook gebruikt bij het plegen van de woninginbraken in Terneuzen. Op 24 juni werden al vier jongemannen op heterdaad aangehouden voor een poging woninginbraak. Na verhoor zijn deze verdachten toen vrijgelaten. Nadat deze verdachten waren aangehouden, stopten de woninginbraken echter.

"Het onderzoeksteam is doorgegaan met het onderzoek en is opnieuw bij twee van de eerder aangehouden verdachten uitgekomen. Agenten zijn dinsdagochtend op vier adressen binnengetreden. Onder leiding van een rechter-commissaris zijn de vier woningen doorzocht. De rechercheurs hebben diverse spullen in beslag genomen. De verdachten zitten nu vast en worden verhoord. Het gaat om twee mannen van 18 en 19  jaar uit Terneuzen. Er volgen nog meer aanhoudingen", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (7-9-2023 om 12:47)
waarom niet met naam en foto op internet ??? ze verdienen niets anders
een Moeder (6-9-2023 om 21:51)
Een goed begin in hun jonge leven .+Als je al zoveel inbraken gedaan heb .
AntiGSM (6-9-2023 om 18:56)
Ik weet het, de straffen zijn veel te laag in Nederland daar zijn we het zeker over eens. Maar ik wil toch (zij kunnen daar tenslotte niets aan doen) toch een dikke pluim geven voor de Politie! Laten we blij zijn dat deze lui opgepakt zijn door hun inzet!
pietje (6-9-2023 om 17:59)
de Politie , is gelukkig waakzaam en dienstbaar , als ze tijd hebben...
a. ongenae (6-9-2023 om 16:10)
Ja hoor.......en WEER vrijlaten dat uitschot. Wie is nou hier het uitschot???
Ad Jonkers (6-9-2023 om 15:56)
Ter aanvulling; er lopen er nog een paar rond. Snel oppakken s.v.p......
Cookie-instellingen beheren