Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhavingsactie bij 'ontmoetingslocaties' Neeltje Jans

Toegevoegd: 06-09-2023, 20.31 uur
Diverse personen zijn beboet en doorverwezen naar het strand.
Diverse personen zijn beboet en doorverwezen naar het strand.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

NEELTJE JANS – De gemeente Veere heeft samen met de politie vandaag gehandhaafd in de duinen van Neeltje Jans. Diverse personen zijn beboet voor recreatie in het duingebied.


De handhavers van de gemeente hielden samen met de wijkagenten van gemeente Veere en Waterschap Scheldestromen een handhavingsactie. Volgens de politie wordt er regelmatig op meerdere varianten gerecreëerd in de duinen. Dit is niet toegestaan en wordt met meerdere borden aangegeven.

Omdat de gemeente niet wil dat de duinen gebruikt worden als ‘ontmoetingsplaatsen’, wordt er op gehandhaafd. Vandaag zijn er meerdere personen beboet voor het betreden van het duingebied.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mens (9-9-2023 om 03:10)
Hebben de politie en ambtenaren niks beters te doeN.(boevenvangers ofzo) De samenleving is niet in gevaar, als zoiets gebeurd. Zijn de melders jaloers, dat ze thuis iets mis lopen, en dat een ander pleziertje heeft? En het toeristenseizoen is voorbij.. @Franky: de scholen zijn al begonnen, dus een kind kan het niet zien.
Jaap (7-9-2023 om 10:27)
@Middelburger: vreemde reactie, wat is je boodschap met het leger, uitzendbureau en kerk? Goed dat de gemeente Veere handhaaft op deze zieke asofiguren die schijt hebben aan de borden die daar staan, dit soort dingen met wortel en tak uitroeien. Laat ze zich thuis uitleven in plaats van de natuurgebieden te besmetten.
Middelburger (7-9-2023 om 08:22)
Wat is er nu precies gebeurd ? gerecreëerd in de duinen: Het leger ? Uitzendbureau ??? voor de kerk ?
mosselman (7-9-2023 om 07:19)
meerdere konijnen beboet voor samenscholiing in de duinen. i.v.m 1,5 meter regelgeving word hier streng op gehandhaafd?!
Franky (7-9-2023 om 01:34)
Laat me raden.... #LHBIQTNAAKTSPEL Je zal er maar met je kind lopen.
Ad Jonkers (7-9-2023 om 00:46)
Dit bericht lijkt op "Babbelonië"......
Cookie-instellingen beheren