Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Bestuurder meegenomen na ongeval N289 Hansweert

Toegevoegd: 07-09-2023, 21.38 uur - Update: 08-09-2023, 09.08 uur
Door: Eugène Harthoorn

HANSWEERT - De politie heeft donderdagavond iemand meegenomen na een ongeval op de Oude Rijksweg N289 bij Hansweert. Twee voertuigen raakten zwaar beschadigd.


De botsing gebeurde omstreeks 18.50 uur op de kruising met de Kanaalweg. Door nog onbekende oorzaak reed een bestuurder van een busje in de flank van een personenauto. Door de klap reed het busje tegen een verkeerspaal. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plekke.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben beide bestuurders onderzocht. Geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel heeft de politie de bestuurder van het busje meegenomen naar het bureau. Bergingsbedrijf van Egeraat heeft het beide voertuigen afgesleept. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de kruising gedeeltelijk afgesloten. Meerdere mensen waren hier niet tevreden over.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus Maas (8-9-2023 om 07:26)
Tjonge jonge jonge meerdere mensen waren hier niet tevreden over!!!!! wat een zeurderig volkje zijn we toch geworden ,laat de hulpverleners gewoon hun werk doen veilig en verantwoord heb eens wat meer begrip zeg!!!!!!
Cookie-instellingen beheren